Kylpyhuoneet ja saunat yli 30 vuoden kokemuksella!

Meiltä myös infrapunasaunat

Pyydä tarjous unelmiesi saunasta!

Donewell Team

Kylpyhuone- ja saunaremontit vankalla kokemuksella | Vaasa, Seinäjoki

Donewell Team on erikoistunut kylpyhuone- ja saunaremonttien toteutukseen. Toteutamme tarvittavat remontit laatutyönä toiveiden ja sopimusten mukaan omakotitaloihin, kerrostaloihin ja rivitaloihin. Asennamme myös infrapunasaunoja, joita on helppo asentaa esimerkiksi nykyiseen saunaasi. Meiltä saat myös kylpylöihin ja kuntosaleille tarvittavat ja kuntosalisaunat. Teemme remontit ja asennukset Vaasassa ja sen lähikunnissa. Tavaratoimituksemme kattavat koko Suomen alueen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Tutustu infrapunasaunoihin tästä »

VTT:n märkätila-asentajasertifikaatti osoitus laatutyöstä

VTT:n myöntämä märkätila-asentajasertifikaatti on osoitus turvallisesta märkätilarakentamisesta. Yritys on perustettu vuonna 2011, mutta rakennusalan kokemusta löytyy yli jo 30 vuoden ajalta.

Ilmainen asiakaskäynti

Donewell Team aloittaa kylpyhuone- ja saunaremontit ilmaisella asiakaskäynnillä, jossa kartoitetaan urakan laajuus. Sujuvan remontin takaamiseksi teemme huolelliset remonttisuunnitelmat. Muistathan myös, että remonttityön osuudesta on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta »

Ota yhteyttä »